Frissítve 17/06/26 - 20:00 E-mail > Webmaster E-mail > The HDMFC
The HDMFC
 

hírek | korábbi hírek | témák | dalszövegek | party képek | multimédia | Global Spirit Tour 2017-2018
bemutatkozás | martin l. gore | dave gahan | recoil | classic MODE series
klubinfó 11>17 | klubinfó 05>11 | klubinfó 99>05 | klubinfó 93>99 | klubinfó 87>93  HíREK
  17/06/26

The H DM FC hírek:
Hivatalosan is a digitális-hálózatokba került a 'Going Backwards' kislemez, amelyen az eredeti változat mellett a 'highline session' kapott helyett, kvázi b-oldalként. A két számos digitális single-t a közeli jövőben kiegészíti pár remix, illetve fizikális kiadvány megjelenése is várható. A 'Going Backwards' a második kislemezes dal a 'Spirit' albumról, amely időközben dupla platina minősítést ért el Magyarországon. A dal rövidített, rádiós változata (3:43) már a kereskedelmi rádiók műsorán fut.
A 2018. február 2-i budapesti arénás koncertre elindult a jegyértékesítés - érdemes még ma megvásárolni a jegyeket! A koncert várhatóan teltházas lesz pár óra alatt.


17/06/22

The H DM FC hírek:
Napvilágot látott a tavaly augusztusban rögzített studio session előadások első száma, amely nem más, mint a második kislemezként (vagy promóként) funkcionáló 'Going Backwards'. A rendező Timothy Saccenti volt, a felvételre New York városában, a Highline Stages-ben került sor. A "Highline Session" címre hallgató előadás több dala is napvilágot lát hamarosan, köztük reményeink szerint David Bowie 'Heroes' feldolgozása is. A stúdióban Kurt Uenala és Matrixxman egészítette ki a zenekart. A klip 360-fokban is megtekinthető.

Going Backwards - Highline Sessions Version


Going Backwards - Highline 360 Version


17/06/20

The H DM FC hírek:

Meghirdetésre került a 'Global Spirit Tour 2017/18' téli arena-szakaszának néhány állomása, köztük egy újabb budapesti fellépéssel - ezúttal a Papp László Budapest Arénában. Az újabb magyarországi koncertre, amely 2018. február 2-án kerül megrendezésre, jövő hétfőtől, azaz június 26-tól lehet a jegyeket megvásárolni. Global Spirit Tour 2017-2018


Global Spirit Tour 2017/18
November
24 - Frankfurt, Festhalle - Németország
26 - Antwerp, Sportpaleis - Belgium
28 - Stuttgart, Schleyerhalle -Németország
30 - Mannheim, Arena - Németország

2018

Január
11 - Hamburg, BarclayCard Arena - Németország
13 - Amsterdam, Ziggo Dome - Hollandia
15 - Cologne, Lanxess Arena - Németország
17 - Berlin, Mercedes-Benz Arena - Németország
19 - Berlin, Mercedes-Benz Arena - Németország
21 - Nurnberg, Arena - Németország
31 - Prága, O2 Arena - Csehország

Február
2 - Budapest, BudapestArena - Magyarország
4 - Bécs, Stadthalle - Ausztria
7 - Krakow, Tauron Arena - Lengyelország
9 - Lodz, Atlas Arena - Lengyelország
11 - Gdansk, Ergo Arena - Lengyelország


17/06/15

The H DM FC hírek:
Dave lett a 2017/18-as őszi-téli Dior kampány egyik meghatározó arca. A reklámkampány a L'Uomo Vogue július-augusztusi számában debütál. A reklámfilm az alábbiakban tekinthető meg:


17/06/13

The H DM FC hírek:
Hannoverben zajlott le a 'Global Spirit Tour' első dupla előadása. A második koncerten, a 'Heroes'-al rövidített set-listben olyan érdekességek kaptak helyet, mint a 'Shake The Disease' és a 'Strangelove'. Minkét dal Martin előadásában csendült fel.


17/05/29

The H DM FC hírek:
2017 őszén 30 éves születésnapját ünnepli a The H DM FC. A KLUB, amely immáron három évtizedes múltra tekinthet vissza. A KLUB, amelynek védjegye alternatív körökben egyet jelent a minőséggel, a kiszámíthatósággal és az igényes szórakozással. A KLUB, amelyet a mai napig a lojális rajongók szeretete tart életben. A KLUB, amely egyszerre hamisíthatatlan, és egyben páratlan. Szeretettel várunk mindenkit egy hatalmasnak ígérkező fekete ünnepre, ahol újra találkoznak rég nem látott barátok és barátnők, szerelmek és szeretők, családok és ismeretlen ismerősök. Zenei középpontban azok a klasszikus dalok, amelyek rajongók millióit tették fanatikussá. 1980-tól egészen napjainkig, 2017-ig. Az első kislemezes daloktól, a ma album-klasszikusáig. Klipek, album változatok és b-oldalas dalok terítéken. 1987-2017; that's the spirit!

The H DM FC:
30th Anniversary Party; 1987-2017
2017. szeptember 22., péntek 2200-0430óra
Akvarium Klub / NagyHall

Jegyár elővételben: 1.800,- Ft
Jegyár aznap: 2.300,- Ft
VIP jegy: 2.600,- FtJegyek elővételben, korlátozott mennyiségben a Metro-Nóm Hanglemezboltban kaphatók augusztus 1-től!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/110806136177982


17/05/27

TÉMÁK / ÉLETRAJZOK
FORBES interjú


17/05/26

The H DM FC hírek:
A Depeche Mode koncertkörutat szervező Live Nation visszaváltja azoknak a jegyeit, akik a londoni koncertre szeretettek volna eljutni, de a terror veszély miatt félnek elmenni a koncertre. A hét elején történt manchesteri robbantás miatt vált szükségessé eme gesztus a koncertszervező cég részéről, amely kizárólag a UK előadásokat érinti. A németországi koncertek esetén fokozott ellenőrzésre kell számítani a belépésnél, ahol detektoros kapukra és a szokásosnál lassabb beléptetésre kell felkészülni. A koncertekre nem javasolt csomagot, illetve hátizsákot vinni. A 'Global Spirit Tour' -minden más tekintetben- zavartalanul folytatódik.


17/05/23

The H DM FC hírek:
Teltházas, közel 26.000 fős koncertet adott tegnap este az együttes a budapesti Groupama Arénában. Ismét fantasztikus show-t láthatott a magyar közönség, amelyet még a szinte szokásos eső is elkerült. Íme a set list:

GLOBAL SPIRIT TOUR 2017

Going Backwards
So Much Love
Barrel Of A Gun
A Pain That I'm Used To
Corrupt
In Your Room
World In My Eyes
Cover Me
A Question Of Lust
Home
Poison Heart
Where's The Revolution
Wrong
Everything Counts
Stripped
Enjoy The Silence
Never Let Me Down Again

Somebody
Walking In My Shoes
Heroes
I Feel You
Personal Jesus


17/05/12

500 négyzetméteres, kétszintes színpaddal érkezik Budapestre a Depeche Mode
Május 22-én koncerthelyszínként is debütál a Groupama Aréna: rögtön egy teltházas Depeche Mode-koncertet rendeznek hazánk legmodernebb stadionjában.

Az előkészítés és az építés már május 17-én megkezdődik, és négy napig tart. Vasárnap a produkció technikai próbája zajlik majd, hogy május 22-én, hétfőn, a koncert napján már minden készen álljon a közönség fogadására. Hetven magyar munkatárs segít be a produkciónak, legtöbbjük az építésbe és a bontásba, de lesz, aki a fellépőruhákkal dolgozik, más pedig a konyhai személyzetnek segít majd. A produkcióval saját szakács és konyhai személyzet is érkezik, a teljes utazó stáb a zenekarral együtt hetven fő. Tizenegy kamionnal szállítják a felszerelést, valamint négy busz és öt kisbusz is a turné része, miután minden felszerelést maguk visznek az összes helyszínre. A kétszintes színpad több mint 500 négyzetméter alapterületű, a hátát pedig egy óriási ledfal adja, amelyen a koncert nagy részében Anton Corbijn munkái egészítik ki a buli látványvilágát. Emellett stroboszkópot és füstgépeket is is használnak a koncert közben.

A banda öltözőjébe meglehetősen puritán berendezést kértek: csupán egy asztal székekkel, kanapé, teljes alakos tükör szerepel a listán az álló és asztali lámpák mellett. Nincs extra kívánság a frissítők között sem: ásványvíz, gyümölcslé, tea, kávé, friss citrom, gyömbér, méz, illetve gyümölcstál és mandula lesz az öltözőkben, valamint három-négy aktuális angol újság. A színpadra kizárólag ásványvizet kell elhelyezni. A csapatnak lesz egy külön pihenőhelyisége is, amelynek - a lehetőségekhez képest - csendesnek kell lennie, hangulatvilágítással és kanapékkal berendezve. A koncert napján egy sportmasszőr is készenlétben áll majd, ha a banda valamelyik tagjának szüksége lenne rá.

A koncertre nem lehet behozni üveget, palackot, videókamerát, profi vagy félprofi fényképezőgépeket, valamint esernyőt sem. Rossz idő esetén is kizárólag esőkabáttal lehet bejutni a stadionba. A bejáratoknál táska és ruha ellenőrzés is lesz. A várható kapunyitás időpontja 17:30, a két előzenekar - a F.O.X és The Raveonettes - után a Depeche Mode bő kétórás show-t ad majd. A turné első három bulija alapján a banda láthatóan jó formában van, és igazán válogatott programmal készült, amely tartalmazza a legnagyobb slágereket és az igazi rajongói nyalánkságokat is, kiegészítve az új lemez, a márciusban megjelent Spirit dalaival. További részletek itt.


17/05/08

The H DM FC hírek:
A hétvégén lezajlott a 'Global Spirit Tour 2017/18' névre hallgató koncertkörút első két fellépése Stockholmban és Amszterdamban. A szokásokhoz híven, az együttest a színpadon Christian Eigner (dobos) és Peter Gordeno (billentyűs) egészítette ki, míg a programozásért és hangzásért Kerry Hopwood és csapata felelt. A 22 dalt tartalmazó 130 perces set-list mindössze negyed részben, viszont kiváló érzékkel merít az új album számaiból (köztük a Where's The Revolution), miközben igazi rajongói-kedvenc válogatást is felvonultat. Talán az együttes történetének legjobban eltalált dal-listája kerül előadásra. A színpadkép és vetítés ismét Anton Corbijn keze munkáját dicséri. A koncerten felcsendülő dalok, a teljesség igénye nélkül: Everything Counts (CTA - 1983), Somebody (SGR - 1984), Stripped, A Question Of Lust (BC - 1986), Never Let Me Down Again (MFTM - 1987), Personal Jesus, Enjoy The Silence, World In My Eyes (Violator - 1990), I Feel You, Walking In My Shoes, In Your Room (SOFAD - 1993), Barrel Of A Gun, Home (Ultra - 1997), A Pain That I'm Used To (PTA - 2005), Wrong, Corrupt (SOTU - 2009), továbbá egy-két igazi meglepetés; Beatles és David Bowie tiszteletadás is belefér az estbe.

A május 22-i budapesti koncerten a Depeche Mode-ot nem csak a The Raveonettes, hanem a szintén Essex-ből származó F.O.X. zenekar is kiegészíti majd - érdemes minél korábban érkezni az eseményre. A turné indulással egy időben megnyílt a hivatalos online Spirit Merchandise Shop is, ahol ugyan nem a teljes választék, de elképesztő mennyiségű ajándéktárgy várja gazdáját.


17/04/27

The H DM FC hírek:
Ismét újabb dátumokkal gazdagodott a turnét és a nagylemez megjelenést reklámozni hivatott promo fellépések sora. Pár nappal ezelőtt, április 21-én úgynevezett tour rehearsal live session-t tartott a zenekar két részben. Az egyiken a sajtó képviselői, míg a másikon néhány meghívott rajongó vett részt, Los Angeles városában. A zenekar április 24-én a The Late Late Show-ban is fellépett, James Corden (CBS) műsorában egy dal erejéig. Los Angeles zártkörű albumbemutató mini koncertet is kapott, április 26-án, a Masonic Lodge mindössze 200 fős Hollywood Forever Cemetery csarnokában. A fellépés hivatalosan 'special thank you show' címre hallgatott, mintegy megköszönvén Los Angeles támogatását, ahol zenetörténelmet ír épp az együttes, lévén az óriási érdeklődésnek köszönhetően október 18-án már a negyedik Hollywood Bowl koncert került meghirdetésre. Az őszi aréna turné előzenekara megnevezésre került Észak-Amerikában; a Warpaint formáció kíséri majd az együttest Kanadában és az USA-ban. Global Spirit Tour 2017-2018 Holnap, azaz április 28-án jelenik meg a 'Where's The Revolution' 9-számos dupla bakelit maxi. A kislemezes dal nyolc országban került fel az eladási listákra, hazánkban a slágerlista 3. helyén végzett, míg Belgiumban és Spanyolországban a Top 20-ba jutott.


17/04/25

Depeche Mode "Where's The Revolution" @ The Late Late Show (24.04.2017)


17/04/15

The H DM FC hírek:
Kiválóan startolt a 'Spirit' nagylemez az eladási listákon szerte a világon. A megjelenés első 4 hetében már félmillió példány talált gazdára, miközben Number 1 pozícióig kapaszkodott fel Horvátországban, illetve második lett Görögországban az új album. A március 17-i, Berlinben tartott album launch party minden idők legnézettebb livestream koncertje lett, amelyet 1,5 millió rajongó követett a Twitter, a YouTube és a Facebook segítségével. A nyári stadion turné előzenekarai is megnevezésre kerültek; a The Raveonettes, a The Horrors, az Algiers és Maya Jane Coles kíséri majd a zenekart Európában. Budapesten a The Raveonettes zenekart hallhatja majd a magyar a közönség. Global Spirit Tour 2017-2018


17/04/04

Depeche Mode "Where's The Revolution" @ SKAVLAN TV Show (31.03.2017)


17/03/31

The H DM FC hírek:
A Mahasz top lista első helyén végzett és már a megjelenés hetében arany lemez lett a Spirit. 2013-ban a Delta Machine dupla platina minősítést kapott hazánkban, reméljük az új albumnak is sikerül további eladást generálnia a következő hónapokban. A nagylemez a külföldi album listákon is tartolt, No.1 helyen végzett a következő országokban: Ausztria, Belgium, Csehország, Franciaország, Lengyelország, Németország, Olaszország, Portugália, Svájc, Szlovákia és az amerikai alternatív, illetve top rock listákon. Spanyolországban és Fladriában (Belgium) 2. lett az album, de Top 3-ba jutott Írországban, Skóciában és Svédországban is. Angliában és az USA-ban 5. lett a nagylemez.

Mindeközben a Mexikó városban rendezendő koncertet megduplázták, a második előadásra március 13-án kerül sor. Global Spirit Tour 2017-2018

A Glasgowban tartott launch party keretében a Home csendült fel Martin előadásában. Glasgow BBC62017 album launch


17/03/25

The H DM FC hírek:
Kedd este Párizsban, míg csütörtökön Baselben zajlott a hivatalos albummegjelenést kísérő 'Spirit' Launch Event. Baselben az Hublot & charity:water privát eseményen lépett fel a zenekar, alternatív set listtel, amelynek keretén belül az Enjoy The Silence is előadásra került. Párizs RTL 2 Radio 2017 album launch

A párizsi koncert setlistje:
1. Going Backwards
2. So Much Love
3. Corrupt
4. A Pain That I'm Used To
5. Cover Me
6. Where's The Revolution
7. Walking In My Shoes
8. Personal Jesus

Turné előtti fellépések listája:
Március / 2017
1., The Tonight Show with Jimmy Fallon - NY (TV fellépés)
6., Sony Studios, New York (album launch party / privát koncert)
8., Skirball Center, New York (album launch party / talk show)
17., Telekom Street Gigs; FunkHaus, Berlin (album launch party / koncert)
21., TMC TV - Párizs (TV fellépés)
21., RTL 2 Radio, Párizs (album launch party / koncert)
23., Hublot & charity:water; Basel (album launch party / privát koncert)
26., Barrowland Ballroom, Glasgow (album launch party / koncert)

Mindeközben kihirdették a Latin-Amerikai turné szakasz állomásait, amely koncertekre jövő márciusában kerül sor. Mexikó esetében további koncertek várhatók. Global Spirit Tour 2017/18

Közép- & Dél-Amerikai turné szakasz
Március / 2018
11 - Mexico City, Mexikó - Foro Sol Stadium
16 - Bogota, Kolumbia - Simon Bolivar Park
18 - Lima, Peru - Estadio Nacional
21 - Santiago, Chile - Estadio Nacional
24 - Buenos Aires, Argentína - Estadio Unico de la Plata
27 - Sao Paulo, Brazília - Allianz Parque

Global Spirit Tour 2017-2018


17/03/19

The H DM FC hírek:
Péntek este Berlinben lezajlott a hivatalos albummegjelenést kísérő 'Spirit' Launch Event. A rendezvényen alig több mint 1000 szerencsés vehetett részt, köztük a szakma és a sajtó képviselői, meghívott vendégek és különböző országokból kisorsolt rajongók. A banda közel egy órás programot játszott, a FunkHaus nagytermében elképesztő hangulat uralkodott. A show-t azok is megnézhetik az Interneten, akik a helyszínre nem jutottak el. Berlin FunkHaus 2017 album launch

A berlini koncert setlistje:
1. Going Backwards
2. So Much Love
3. Corrupt
4. A Pain That I'm Used To
5. World In My Eyes
6. Cover Me
7. Little Soul (Martin)
8. Where's The Revolution
9. Barrel Of A Gun
10. Walking In My Shoes
11. Personal Jesus

Mindeközben a Los Angeles városában rendezendő koncert tripla dátumot kapott, a harmadik előadásra október 16-án kerül sor. Global Spirit Tour 2017


17/03/07

The H DM FC hírek:
Újabb dátumokkal gazdagodott a turnét és a nagylemez megjelenést megelőző promo fellépések sora. Március 17-én a Telekom StreetGigs keretén belül Berlinben lép fel a zenekar, a koncert webcast segítségével nyomon követhető lesz az Interneten, live stream segítségével. Tegnapi napon, úgynevezett secret live session-t tartott a zenekar, 40 rajongó meghívásával a Sony Studios falai között, New York-ban.

A bő fél órás live set a következő dalokat tartalmazta:
1. Scum
2. Barrel Of A Gun
3. A Pain That I'm Used To
4. Corrupt
5. In Your Room
6. World In My Eyes
7. Cover Me

A fellépésről fényképek és kisfilmek várhatóan a napokban kerülnek publikálásra.


17/03/02


17/03/01


LEVELEZŐ ÉRTESíTŐ LISTA

Ha feliratkozol, e-mailben értesítünk minden oldalfrissítésről! Gépeld be az e-mail címed és klikkelj a 'Mehet!' gombra. Perceken belül kapsz egy e-mailt, benne egy linkkel. Klikkelj rá, ezáltal visszaigazolod a feliratkozást, és máris tag vagy! Leiratkozáshoz írd be a címed, amire a leveleinket kapod, a "Leiratkozás" mellé rakd a pöttyöt, klikk a 'Mehet!'-re, és ennyi.

Feliratkozás Leiratkozás
Powered by YourMailinglistProvider.com


látogató 01/08/24 óta | visitor since 24/08/01

© 2001-17 The H DM FC