Frissítve 24/07/14 - 20:00 E-mail > Webmaster E-mail > The HDMFC
The HDMFC
 

hírek | korábbi hírek | témák | dalszövegek | party képek | multimédia | playlists | Memento Mori World Tour
bemutatkozás | andrew 'fletch' fletcher ✝ | martin l. gore | dave gahan | recoil | classic MODE series
klubinfó 17>24 | klubinfó 11>17 | klubinfó 05>11 | klubinfó 99>05 | klubinfó 93>99 | klubinfó 87>93  HíREK
  24/07/14

The H DM FC hírek:
A Humanist formáció ismét közreműködésre bírta Dave Gahan-t. Ezúttal egy Mark Lanegan cover kapcsán alakult ki a közös munka. A július 26-án megjelenő, On The Edge Of A Lost And Lonely World album előhírnökeként érkezett meg a 'Brother' című szám.


24/07/05

The H DM FC hírek:
Jegystart!
Farewell Series: The Birthday Party 2024


24/06/25

The H DM FC hírek:
Bejelentették a Hollywood Hírességek Sétányának újabb csillagait!

Mozifilm, televízió, színház, performance, rádió, hanganyag és sportszórakoztatás kategóriákban tevékenykedő szakemberek új csoportját választotta ki a Hollywoodi Hírességek Sétányán szereplő csillagok avatására a hollywoodi kamara Walk of Fame válogató bizottsága. A kitüntetetteket a bizottság több száz jelölése közül választotta ki a 2024. június 14.-i ülésen, és ugyanazon a napon ratifikálta őket a Hollywood Chamber igazgatótanácsa. Sajtótájékoztatón jelentették be június 24.-én, hétfőn az új kitüntetettek névsorát.

A bejelentés alapján jövőre 36 sztár kap csillagot a Hírességek Sétányán Hollywoodban - köztük a Depeche Mode, illetve olyan nevek, mint Colin Farrell, John Carpenter, Jane Fonda, David Beckham, a The B-52's vagy éppen Prince (posztumusz). Az átadások/felavatások pontos dátumát később teszik közzé.


24/06/02

The H DM FC hírek:

Ráhúzunk a 35 esztendőre plusz 2 évet; 37 esztendős lesz a The Hungarian Depeche Mode Fan Club! Bő három és fél évtized, 326 rendezvény, 323 ezernél is több látogató! A 2023/24-es The H DM FC - Farewell Series hatodik állomásaként születésnapi bulit tartunk! 2024. szeptember 27-én, pénteken az Akváriumban ünnepeljük a Klub születésnapját, ide várunk egy hatalmasnak ígérkező fekete ünnepre mindenkit, aki az elmúlt 37 évben részese volt a klubéletnek! Az egész Memento Mori korszak hangulatát hosszabbítjuk így meg! Live felvételek, koncert hangulat lesz hajnalig! De régen hallott album számok, illetve elfeledett b-oldalas dalok is terítékre kerülnek. Jegyek elővételben júliustól lesznek kaphatók, kizárólag on-line
.
Csatlakozz és hívj meg ismerősöket:
The Hungarian Depeche Mode Fan Club - Farewell Series: The Birthday Party 2024 | Facebook

The H DM FC:
Farewell Series: The Birthday Party 2024
Akvárium Klub / NagyHall
2024. szeptember 27., péntek 2330-0430óra
Jegyár elővételben: 5.000,- Ft
Jegyár aznap: 6.000,- Ft
VIP limitált (121 db) 6.500,- Ft

VIP: külön bejárat, belépés a zártkörű karzatra /NagyHall galéria/, szeparált bár és mellékhelyiség, ingyenes ruhatár, illetve kényelmes fotelek.


24/05/25

Ma este!


24/05/15

The H DM FC hírek:
10 nap múlva itt van a turné záró live party - a VIP jegyek 40%-a már gazdára talált! Ne feledd el megvásárolni elővételben a belépődet, legyen az normál jegy vagy VIP! Kerüld el a sorban állást, spórolj magadnak egy jó fél órát a bejutásnál. Jegyek az alábbi linken válthatók, május 24-el bezáróan:
The Hungarian Depeche Mode Fan Club - The Tour-End Party 20 (livetickethub.hu)


24/04/19

The H DM FC hírek:
Jegystart!
Farewell Series: The Tour-End Party 2024


24/04/14

Exkluzív, limitált gyűjtői doboz lesz kapható kizárólag azok számára, akik a Metro-Nóm Hanglemezboltban szerezték be a 'Memento Mori White Label Remix Series' lemezeket. A boxot megvásárolni a 'Before We Drown / People Are Good' (12") megjelenését követően lehetséges majd (május 3.).
Részletes és további infó a későbbiekben, a bolt honlapján!

www.metro-nom.eu/hu/


24/04/12

The H DM FC hírek:

The H DM FC hírek: Lezajlott a Memento Mori World Tour 2023/24, amely 112 állomásból állt, és az egyik leglátogatottabb és legsikeresebb turnéja lett az együttesnek. Fletch nélkül első ízben és Budapestet duplázva zajlott a sokunk számára feledhetetlen menetelés. A turné és kvázi a Memento Mori korszak közeledő végét szeretnénk egy klubrendezvénybe sűrítve megünnepelni. A Farewell Series: The Tour-End Party 2024-el várunk benneteket az Akváriumban, amolyan dedikált Best Of Live eseményre! Jegyek elővételben jövő héttől kaphatók, kizárólag on-line
.
Csatlakozz és hívj meg ismerősöket:
The Hungarian Depeche Mode Fan Club - Farewell Series: The Tour-End Party 2024 | Facebook

The H DM FC:
Farewell Series: Farewell Series: The Tour-End Party 2024
Akvárium Klub / NagyHall
2024. május 25., szombat 2330-0430óra
Jegyár elővételben: 5.000,- Ft
Jegyár aznap: 6.000,- Ft
VIP limitált (121 db) 6.500,- Ft

VIP: külön bejárat, belépés a zártkörű karzatra /NagyHall galéria/, szeparált bár és mellékhelyiség, ingyenes ruhatár, illetve kényelmes fotelek.


24/04/10

The H DM FC hírek:
Előrendelhető a havonta megjelenő 12" vinyl sorozat újabb darabja. A széria ötödik és egyben befejező része lesz ez a Memento Mori 'White Label' Remixes sorozatban. A "Before We Drown / People Are Good" (remixes) május 3-án lát napvilágot. Az exkluzív, limitált és egyedi számozású darabok valódi különlegességnek számítanak, melyek a Memeto Mori kislemezeinek korábban csak digitálisan kiadott remixeire épül.

Immáron az összes darabja megvásárolható az öt részesre tervezett Memento Mori White Label Remix Series-nek, amely kizárólag a Depeche Mode webshopban érhető el az Egyesült Államokban, valamint néhány hagyományos európai kiskereskedőknél. SONY Music kiadvány.

A maxi single két-két remixet tartalmaz, köztük egy-egy még kiadatlan változatot.

Depeche Mode - Before We Drown / People Are Good (12" maxi single);
A1 - Before We Drown - Chris Avantgarde extended remix
A2 - Before We Drown - AC wet mix
AA1 - People Are Good - Indira Paganotto psy remix
AA2 - People Are Good - AC fool mix


24/04/08

The H DM FC hírek:
Megjelentek a People Are Good remixek - az együttes ötödik kislemezes dalának újra-értelmezéseit vonultatja fel a digitális kiadás, amely 5 új remixet tartalmaz. Az újonnan megjelent People Are Good remixek Alessandro Cortini, Ludwig A.F., SiGNL, Obskür, illetve Indira Paganotto alkotásai.

A 'People Are Good' változatok digitális formában láttak napvilágot. A remixeket keresd az ismert streaming platformokon.

People Are Good >>>
1) AC fool mix
2) Ludwig A.F.: heaven help us mix
3) DM vs. SiGNL - the good people's mix
4) Obskür remix
5) Indira Paganotto - twilight remix


24/04/05

Depeche Mode - People Are Good (Official Video)


24/03/27

The H DM FC hírek:
Teltházas, közel 16.000 fős koncertet adott tegnap este az együttes a budapesti MVM DOME-ban. Ez volt a zenekar eddigi legnagyobb aréna koncertje hazánkban. Ismét igazán fantasztikus show-t láthatott a magyar közönség. Íme a set list:

Intro
My Cosmos Is Mine
Wagging Tongue
Walking In My Shoes
It's No Good
Policy Of Truth
In Your Room
Everything Counts
Precious
Before We Drown
Home (M)
Somebody (M)
Ghosts Again
I Feel You
A Pain That I'm Used To
Behind The Wheel
Black Celebration
Stripped
Enjoy The Silence
>
Condemnation
Just Can't Get Enough
Never Let Me Down Again
Personal Jesus

A nyári, stadion koncerthez képest az alábbi csere-számok voltak: Somebody (1984), Black Celebration (1986), Behind The Wheel (1987), Policy Of Truth (1990), Home (1997), Before We Drown (2023)


24/03/16

The H DM FC hírek:
A héten lezajlott a madridi dupla koncert, amelyet rögzített a zenekar későbbi DVD/Blu-ray kiadványhoz. A turné száz(101 & 102) koncert felett jár, és meglepetésként egy spanyol flamenco táncosnő érkezett az Enjoy The Silence alatt a színpadra.


24/02/16

The H DM FC hírek:
Előrendelhető a havonta megjelenő 12" vinyl sorozat újabb darabja. A széria negyedik része lesz ez a Memento Mori 'White Label' Remixes sorozatban. A "My Favourite Stranger" (remixes) február 23-án lát napvilágot. Az exkluzív, limitált és egyedi számozású darabok valódi különlegességnek számítanak, melyek a Memeto Mori kislemezeinek korábban csak digitálisan kiadott remixeire épül.

Immáron négy darabja vásárolható meg az öt részesre tervezett Memento Mori White Label Remix Series-nek, amely kizárólag a Depeche Mode webshopban érhető el az Egyesült Államokban, valamint néhány hagyományos európai kiskereskedőknél. SONY Music kiadvány.

A maxi single három remixet tartalmaz.

Depeche Mode - My Favourite Stranger (12" maxi single);
A1 - My Favourite Stranger - Boris Brejcha remix
AA1 - My Favourite Stranger - Ela Minus remix
AA2 - My Favourite Stranger - Long Island Sound remix


24/02/09

The H DM FC hírek:
Megjelentek a Before We Drown remixek - az együttes a negyedik kislemezes dal újra-értelmezéseit mutatja be a mai digitális kiadással, amely négy új remixet tartalmaz. Az újonnan megjelent Before We Drown remixek Alessandro Cortini, SiGNL, Innellea, illetve Chris Avantgarde alkotásai.

A 'Before We Drown' változatok digitális formában láttak napvilágot. A remixeket keresd az ismert streaming platformokon.

Before We Drown >>>
1) AC wet mix
2) SiGNL remix
3) Innellea remix
4) Chris Avantgarde remix


24/02/05

The H DM FC hírek:

Grammy Díjat nyert az együttes 'Wagging Tongue' remixe, amelyet a Wet Leg készített. A dal eredetileg Martin és Dave közös szerzeménye és a 'Memento Mori' nagylemezen jelent meg. Az együttest, illetve munkáikat többször jelölték már korábban; a Devotional a legjobb koncertvideó, az I Feel Loved a legjobb remix (Danny Tenaglia), a Suffer Well a legjobb dal, a Wrong a legjobb videóklip, míg a Sounds Of The Universe a legjobb alternatív album kategóriában kaptak jelölést. Pár évvel ezelőtt, a You Move Latroit átirata el is nyerte a Grammy-t a legjobb remix kategóriában.


24/02/04

The H DM FC hírek:
Véget ért a 2024-es turné UK & Ireland szakasza. A Memento Mori World Tour 2024 új merchandise termékekkel és meglepően sok csere-számmal érkezett; a Somebody (1984), a Behind The Wheel (1987) és a Before We Drown (2023) is helyet kapott a koncertmenüben.látogató 01/08/24 óta | visitor since 24/08/01

© 2001-24 The H DM FC