Frissítve 18/03/09 - 10:40 E-mail > Webmaster E-mail > The HDMFC
The HDMFC
 

hírek | korábbi hírek | témák | dalszövegek | party képek | multimédia | Global Spirit Tour 2017-2018
bemutatkozás | martin l. gore | dave gahan | recoil | classic MODE series
klubinfó 11>18 | klubinfó 05>11 | klubinfó 99>05 | klubinfó 93>99 | klubinfó 87>93  HíREK
  18/03/09

The H DM FC hírek:
Napra pontosan 30 évvel ezelőtt, 1988. március 9-én (& 10-én) adta dupla koncertjét hazánkban a Depeche Mode. A helyszín, az azóta leégett Budapest Sportcsarnok volt. A legendás 101 koncertalbum megörökítette a korszellemet, és ezzel együtt a set-listet is. Dupla koncert lévén, olyan csereszámokat is hallhatott a magyar közönség, mint az 'It Doesn't Matter' vagy a 'Just Can't Get Enough', amelyek csak pár városban kerültek előadásra. Kevesen tudják, hogy a Pasadenaban elhangzó 'Somebody' egyáltalán nem volt a turné-set része, a főprogramban a 'Pipeline' szerepelt. 1988. március 7-én Kelet-Berlinben lépett fel az együttes, amelyről a 30. éves jubileum kapcsán film is készült. A Keleti Blokk korszellemét számunkra ez a film talán jobban és érzékletesen bemutatja, mint az Amerikában forgatott '101 - The Movie'. A német dokumentumfilm az alábbi linken megtekinthető:
http://www.ardmediathek.de/tv/Dokumentarfilme/Depeche-Mode-und-die-DDR/MDR-Fernsehen/Video?bcastId=17603862&documentId=50619536

18/02/08

The H DM FC hírek:
Pályafutása legnagyobb turnéját tartja a Depeche Mode, amely ismét visszatér Észak-Amerikába, és ezzel várhatóan eléri a 3 milliós nézettségi szintet. A zenekar több mint 100 városba jut el a turné során, közel 40 országot érintve. Íme, az új dátumok a 2018-as amerikai és kanadai állomásokról - Global Spirit Tour 2017/18

Global Spirit Tour 2018
Május
22 - Anaheim, CA - Honda Center
24 - Sacramento, CA - Golden 1 Center
27 - San Antonio, TX - AT&T Center
29 - Tulsa, OK - BoK Center

Június
1 - Chicago, IL - United Center
3 - Philadelphia, PA - Wells Fargo Center
6 - Brooklyn, NY - Barclays Center
9 - Boston, MA - TD Garden
11 - Toronto, ON - Air Canada Centre


18/02/07

Party Képek:
2018. február > Global After Party \\ Null + Void


18/02/04

The H DM FC hírek:
Teltházas, 14.500 fős koncertet adott péntek este az együttes a BudapestArénában. A show ismét fantasztikus volt, és jóllehet 2 számmal rövidebb lett a set, mint a nyári stadion turné, 6 dalt is cserélt az együttes a korábbiakhoz képest. Íme a set list:

GLOBAL SPIRIT TOUR 2017/18

Going Backwards
It's No Good
Barrel Of A Gun
A Pain That I'm Used To
Useless
Precious
World In My Eyes
Cover Me
Insight
Home
In Your Room
Where's The Revolution
Everything Counts
Stripped
Enjoy The Silence
Never Let Me Down Again

Strangelove
Walking In My Shoes
A Question Of Time
Personal Jesus

Ismét megdöntöttük a KLUB-Akvárium látogatottsági rekordját! Közel ezer fővel fogadtuk Null + Void 60 perces előadását, amely után hajnalig tartó after party következett! Christian Eigner, Kerry Hopwood, Kurt Uenala és még jó pár crew tag is tiszteletét tette nálunk, a backstage party hajnal 6-ig tartott. Méltó módon ünnepeltük meg a Depeche Mode újabb magyarországi látogatását! A viszontlátásra június 26-án, a VOLT Fesztiválon kerül sor!


18/01/31

The H DM FC hírek:
Megkezdődött a visszaszámlálás! Két nap múlva ismét hazánkban üdvözölhetjük a Depeche Mode-ot! A Budapest Aréna koncertet követően fergeteges & táncos after party-ra invitálunk benneteket az Akváriumba, ahol reményeink szerint teltház előtt lép fel Kurt Uenala, az együttes 'láthatatlan tagja'. The Hungarian Depeche Mode Fan Club (official) 'Global After Party'-ra elővételi-jegyek korlátozott példányszámban válthatók a Metro-Nóm Hanglemezboltban (az utolsó 50!) és on-line, az Akvárium oldalán. Kerüld el a sorban állást, vedd meg elővételben a jegyed! Február 2-án, a NagyHall 2300-kor nyílik, Kurt Uenala koncertje 2330-kor veszi kezdetét, hogy utána indulhasson a hajnalig tartó Classic MODE buli!

Csatlakozz a facebook eseményhez, illetve hívd meg ismerőseidet is:
Facebook event: https://www.facebook.com/events/291306374700798További információk itt: http://www.depeche-mode.hu/hdmfc/hdmfchirek/gap.html


18/01/30

The H DM FC hírek:
Lassan a záró szakaszába ér a 'Global Spirit Tour' aréna leg, és ugyan eddig csak két alkalommal, de turné debütáláson esett át az 'I Want You Now' is. Pénteken, Budapesten lép fel az együttes, amelyet a 'Global After Party'-n Kurt Uenala fellépése követ az Akváriumban.


18/01/29

The H DM FC hírek:
Grammy Díjat nyert az együttes 'You Move' remixe, amelyet Latroit készített és a 'Going Backwards' maxin található. A dal eredetileg Martin és Dave közös szerzeménye és a 'Spirit' nagylemezen jelent meg. Az együttest, illetve munkáikat többször jelölték már korábban; a Devotional a legjobb koncertvideó, az I Feel Loved a legjobb remix (Danny Tenaglia), a Suffer Well a legjobb dal, a Wrong a legjobb videóklip, míg a Sounds Of The Universe a legjobb alternatív album kategóriában kaptak jelölést.


18/01/27

The H DM FC hírek:
Az Hublot óragyártó cég és a Depeche Mode ismét összefogott egy charity:water adományozás kapcsán. Ezúttal az együttes 55 önálló kislemezének arculatával jelennek meg egyedi karórák. A bevétel most is 100%-ban karitatív célokat szolgál.

Olvasd el a sajtóanyagot nézd meg a video promot!


18/01/26

The H DM FC hírek:
A Depeche Mode: 'Global After Party'-ra páros belépőjegyet nyertek Szénási Nóra, illetve Balog Zoltán. A belépőjegyeket az Akváriumban lehet átvenni a klub-eseményen, jövő hét pénteken az arra kijelölt 'Tiszteletjegy' pultnál. A nyerteseknek gratulálunk! A helyes megfejtés a következő volt; A 'Spirit' album melyik dalát szerezte a Dave Gahan / Kurt Uenala szerzőpáros? 'No More (This Is The Last Time)'.


18/01/24

Kurt Uenala aka Null + Void:18/01/23

The H DM FC hírek:
Az Arénás Depeche Mode koncertet követő pénteki, The Hungarian Depeche Mode Fan Club (official) 'Global After Party'-ra elővételi-jegyek korlátozott példányszámban válthatók a Metro-Nóm Hanglemezboltban és on-line, az Akvárium oldalán. A rekord mennyiségű elővételi számok alapján hatalmas buli várható, kerüld el a sorban állást, vedd meg elővételben a jegyed te is! Február 2-án, a NagyHall 2300-kor nyílik, Kurt Uenala koncertje 2330-kor veszi kezdetét, hogy utána indulhasson a hajnalig tartó Classic MODE buli! Nyerj páros belépőjegyet a 'Global After Party' eseményre, válaszolj az alábbi kérdésre: A 'Spirit' album melyik dalát szerezte a Dave Gahan / Kurt Uenala szerzőpáros? A helyes választ a következő e-mail címre küld: klubvezeto @ depeche-mode.huCsatlakozz te is a facebook eseményhez:
Facebook event:
https://www.facebook.com/events/291306374700798


18/01/22

Kurt Uenala aka Null + Void:
In-concert;
"Jelenleg épp a Live Set-et próbálom és a legnagyobb fejfájást az okozza, hogy mit vigyek magammal. Ez nem egy egyszerű DJ Set, hanem live performance - legszívesebben minden magammal vinnék, de ahogy elnézem a súlykorlátot a repülő járatoknál, elég nehéz dolgom lesz. Hardware őrült vagyok. Azt hiszem, a DotCom Modular Synth mindenképpen velem jön, és az önmagában sem kicsi. Iszonyú kihívás átültetni a dalokat élő környezetbe, de már alig várom!"18/01/19

Kurt Uenala aka Null + Void:
Where I Wait;
"Amikor ezt a számot írtuk, Dave egy igazán nehéz időszakon ment át. A dal rendkívül személyes, hiszen Dave, a rákból kigyógyuló periódusában íródott. Egy világkörüli turné elején rákot diagnosztizálni, átesni a kezelésen, majd folytatni a turnét önmagában is őrületes. Mindezt úgy, hogy az ember olyankor még nem tudja, túléli-e a betegséget vagy sem. Dave egy rendkívül bátor ember és számomra elsődleges inspiráció az életben. Igazán megtisztelő, hogy végül ez a dal nem a 'Spirit' albumon, hanem az én szóló lemezemen jelent meg. Kétség sem férhet hozzá, Dave zseniális ember."


18/01/17

Delta Launchpad: Kurt Uenala /teaser/


18/01/16

The H DM FC hírek:
Február 2-án, az Arénás koncertet követően indul a fergeteges Global After Party! Az est fellépője Kurt Uenala és mostantól már on-line, azaz az interneten keresztül is megvásárolhatod a jegyed az alábbi linken:
http://akvariumklub.hu/programok/2018-02-02/depeche-mode-global-after-party-budapestJegyek elővételben személyesen a Metro-Nóm Hanglemezboltban vagy on-line válthatók az Akvárium oldalán! Kérjük, hogy aki csak tudja, mihamarabb és elővételben vegye meg a jegyét! Elkerülvén a sorban állást és az esetleges teltház okozta kellemetlenséget.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/291306374700798

info card: http://www.depeche-mode.hu/hdmfc/hdmfchirek/gap.html


18/01/15

Kurt Uenala aka Null + Void:
In-studio;
"Az ember nyilván szeretne eredeti lenni. Ma ez már igen nehéz. Én magam úgy készítek zenét, hogy körbe veszem magam mindenféle kütyüvel és próbálkozom, tekergetek. Aztán ha rátalálok valamire, felveszem. A fogadtatás legyen a közönség dolga. Számomra sokkal inspirálóbb a kísérletezés, mint hogy mások zenéjéből merítsek. Hallgatok persze zenét, de inkább remixeket. A gépek az én barátaim. Korábban Ableton-t használtam, de ez nálam problémás, mert túl sok lehetőséget kínál, én pedig gyakran elvesztem a részletekben. Mostanában Maschine-t használok, mert leegyszerűsíti a választási folyamatot. Dobok szerkesztésére ma már szinte kizárólag ezt használom. Gyakran dolgozom még a Sonic Potions LXR-el, ami egy digitális dob-szintetizátor, nem csak dob-hangminták gyűjteménye. Ezeket használtam javarészt a 'The Jungle Spirit Mix' ep-n, amit Martinnal és Matrixxman-el közösen csináltam. De használtuk a 'Spirit' néhány számában is. A Sonic Potions egyébként egy picike német cég, és nagyon szeretem ezt a kütyüjüket. Az Oberheim OB-8 az antik kedvencem. A titkos fegyverem, mondhatni. Az új albumom tele van vele. Az egész hangzása alapból melankolikus - imádom!"
18/01/12

Kurt Uenala aka Null + Void:
Depeche Mode, az ötödik elem;
"Kezdetben az én stúdiómban dolgoztunk, amit közösen béreltem egy barátommal. Dave gyakran átjött és így kezdtünk el együtt dolgozni. Aztán, amikor elkezdtünk közös dalokat is írni, még gyakrabban találkoztunk, a stúdió idő pedig egyre inkább szűk keresztmetszet lett. A barátom kiadta a saját stúdió idejét, és a bérlők gyakran késtek, sokszor várni kellett rájuk, hogy elmenjenek. Amíg várakoztunk, addig beültünk egy közeli kávézóba beszélgetni. A tízedik kávézós incidens után aztán elege lett, és akkor állt elő az ötlettel, hogy csináljunk közös stúdiót. Így aztán felmondtam a társ-bérletet, és átcuccoltam az összes szintetizátort Dave stúdiójába. Így lett új stúdióm és új partnerem. Együtt töltjük a hétköznapok többségét, sok közös dal született. Mindez periodikus persze, mert van másfél év, amikor a Depeche Mode turnézik. Mondhatom, hogy az összes album előkészítő szakaszban részt vettem az elmúlt évtizedben. Az első papírra vetett sornál és víziónál már ott vagyok. Elég sok közös szerzeményünk van a Depeche Mode albumokon, de a Soulsavers együttműködésben is benne vagyok - az összes éneket én veszem fel. A DM esetében meglehetősen kiszámíthatatlan a folyamat. Amikor megírjuk a dalokat, még nem tudjuk hogy kikötnek-e az új albumon vagy sem. Ahogy azt sem tudjuk, hány szám kerül végül fel az aktuális lemezre. A 'Delta Machine' (2013) esetében 3 dalunk került fel a nagylemezre, míg további 2 a deluxe változatra. A 'Spirit' (2017) nagylemezt 1 közös szerzemény élte csak meg. Sokminden változik, amikor az együttes stúdióba vonul. A csapat producert választ, illetve ott van velük a mai napig Daniel Miller is, akinek óriási befolyása van a hangulat és alap-album-koncepció megteremtésénél. Ilyenkor repkednek a dalok - sorsdöntő pillanat. A következő fázis a stúdiózás, illetve a felvételi stúdió beszerelése. Mozgatjuk a gépeket, programozunk és tekergetjük a gombokat. Ilyenkor kristályosodik ki, hogy felkerül-e az adott szerzemény a lemezre. A közös dalok közül a 'Broken' a kedvencem. A live session verzióra különlegesen büszke vagyok. Az in-studio felvételeknek én szoktam lenni a zenei igazgatója és mindent megteszek, hogy az album változatoktól eltérő megközelítés szülessen. A 'Broken' nagyon jól sikerült, igazán kiváló munkát végzett vele Ben Hillier, a producer. Ezzel együtt, a live stúdió változatot lelassítottam, és igazán büszke vagyok rá, mert nagyon jó lett. Becsempéztem néhány új dallamot is a számba. Mivel lassabb lett, ezzel szomorúbb a hangulata is. De úgy voltam vele, minél komorabb, annál jobb."
18/01/10

Kurt Uenala aka Null + Void:
Hallgasd meg a Bass Agenda 70 perces műsorát, sok-sok zenével, Kurt dalaival;


18/01/09

Kurt Uenala aka Null + Void:
Dave Gahan, túl a barátságon;
"Dave-et legalább tíz éve ismerem. Valamikor 2006/07 környékén ismertetett bennünket össze egy zenei producer. Találkoztunk, és azonnal kialakult egyfajta összhang. Azóta sok idő eltelt, részt vettem a legutóbbi három Depeche Mode album munkálataiban, a stúdió session felvételeken, illetve Dave szólóin is közreműködöm - a Soulsavers kapcsán. Egy évtizedes ismeretség ez, és azóta is remekül dolgozunk együtt, sőt igaz barátság alakult ki. Szerencsés találkozás."18/01/07

Party Képek:
2017. december > The Very Best Of Party - Volume 10


18/01/05

The H DM FC hírek:
A Null + Void több néven ismert lehet számunkra. Ismerhetjük Kap10Kurt-ént, a 2007-es Dave szóló-korszak kapcsán. Kurt Uenala-ként Dave Gahan társszerzőjét tisztelhetjük benne hosszú évek óta, aki többek között az alábbi szerzeményeket jegyzi a 2013-as 'Delta Machine' nagylemezről; Secret To The End, Broken, Should Be Higher, Happens All The Time, All That's Mine illetve a No More (This Is The Last Time) a 2017-es 'Spirit' albumról. Kurt nem csak remek hangmérnökként áll Dave mellett, hanem közel egy évtizede az ének-hang keverésért is kizárólagosan felel. Martinhoz hasonlóan szintetizátor megszállott - és egyebek mellett, évek óta Kurt közreműködik a stúdió session felvételeken is. Christian és Peter mellett joggal nevezhetjük a Depeche Mode hossztávú zenei közreműködőjének. Null + Void bemutatkozó albuma 'Cryosleep' címre hallgat és november 3-án jelent meg. A beharangozó "Where I Wait" klip énekes közreműködője nem más, mint Dave Gahan.

Kurt Uenala együtt érkezik a Depeche Mode-dal a február 2-i budapesti koncertre, amelyet követően, az Akváriumban tartandó Global After Party-n egy speciális live set keretében mutatkozik be nekünk. Ezúttal hallgassuk meg talán legsikeresebb szerzeményét, amelyet együtt ad el a zenekarral:A Global After Party-ra jegyek elővételben, korlátozott mennyiségben a Metro-Nóm Hanglemezboltban kaphatók! Csatlakozz az eseményhez a facebook-on, illetve hívj meg másokat is!

Facebook event : https://www.facebook.com/events/291306374700798/


17/12/31

The H DM FC hírek:
Megdöntöttük a KLUB-Akvárium látogatottsági rekordját, még a 30. születésnapi rendezvénynél is nagyobb létszámú és hangulatú bulit sikerült összehozni! Boldog és Depeche Mode-ban gazdag újévet kívánunk mindenkinek! Legközelebb február 2-án, pénteken találkozunk, az együttes arénás koncertjét követő Global After Party-n! A fellépő nem más, mint a Depeche Mode stúdió zenésze és Dave Gahan szerzőtársa; Kurt Uenala (aka Null + Void)! Jegyek korlátozott számban, elővételben már kaphatók!

The Hungarian Depeche Mode Fan Club presents:
Depeche Mode: Global After Party
2018. február 02., péntek 2300-0500óra
Akvarium Club / NagyHall
Special live performance by:
Null + Void (Kurt Uenala)
Jegyár elővételben: 1.900,- HUF
Jegyár aznap: 2.400,- HUFJegyek elővételben, korlátozott mennyiségben a Metro-Nóm Hanglemezboltban kaphatók!

Facebook event : https://www.facebook.com/events/291306374700798/


17/12/29

Tonight's the Night!17/12/2917/12/26

The H DM FC hírek:
A KLUB-Akvárium téli, évzáró pénteki 'The Very Best Of Party'-ra elővételi- & VIP jegyek korlátozott példányszámban válthatók a Metro-Nóm Hanglemezboltban csütörtök délután 18 óráig. Ezt követően már csak a helyszínen, az Akvárium Klub pénztárában lehetséges a jegyvásárlás, a rendezvény napján. Kerüld el a sorban állást, vedd meg elővételben a jegyed! A NagyHall 2300-kor nyílik, az Akvárium Bisztró már kora este nyitva tart, kiváló lehetőség a gyülekezőre akár 21 órától.
Elővételi jegy / csütörtök estig: 1. 800,- Ft
Jegyár aznap a helyszínen: 2.300,- Ft
VIP jegy, limitált és csak elővételben: 2.600,- Ft

A rendezvényen, elővétel áron (1.900,- Ft) vásárolhatod meg a jegyed a február 2-i Global After Party-ra!!!17/12/19

The H DM FC hírek: 30 éve történt... 1987. december 23-án ezer fős rajongói közösség jött össze a Petőfi Csarnokban. A Klub délután 3-kor kezdődött egy vetélkedővel a Depeche Mode és a Duran Duran rajongói között. Nyereményül rengeteg különféle torta és merchandise, míg érdekességül Császár Előd szereplése szolgált. Idén, 30 esztendővel később, december 29-én, pénteken a The Very Best Of Depeche Mode bulival folytatjuk. A nyitás ezúttal picit később lesz, a közönség várhatóan hasonló létszámban csak kicsit korosabban(!) jelenik meg, viszont lejátszunk pár Duran Duran dalt - csupán a nosztalgia kedvéért! Melyik dalt hallanád tőlük szívesen?! Kerüld el a sorban állást, vedd meg elővételben a jegyed az év Depeche Mode bulijára! Jegyek kizárólag a Metro-Nóm Hanglemezboltban kaphatók! Nyitva tartás: H-P 13:00-18:00 & Szo 10:00-14:00
The Hungarian Depeche Mode Fan Club
The Very Best Of Party - Volume 10
2017. december 29., péntek 2230-0430óra
Akvárium Klub / NagyHallJegyár elővételben: 1.800,- Ft
Jegyár aznap: 2.300,- Ft
VIP jegy: 2.600,- Ft

Csatlakozz és hívj meg ismerősöket:
Facebook eventhttps://www.facebook.com/events/1871875679769094/

17/12/16

The H DM FC hírek:
Ne feledjétek; elővételi jegyek mindkét soron következő rendezvényünkre kaphatók! December 29-én, pénteken az év legnagyobb Depeche Mode bulijára készülünk, míg február 2-án (szintén péntek) speciális vendége lesz a Klubnak, Kurt Uenala /Null + Void live performance/ lép fel a Global After Party-n! Jegyek kaphatók, a Metro-Nóm Hanglemezbolt vár mindenkit! Nyitva tartás:
H-P 13:00-18:00 & Szo 10:00-14:0017/12/15

The H DM FC hírek:
Bejelentették a 'Global Spirit Tour 2017/18' legnagyobb francia állomását és egy olasz fellépést is. A zenekar szombati napon lesz a Lollapalooza Paris fő attrakciója.
Global Spirit Tour 2018

Július
2 - Barolo, Collisioni Festival - Olaszország
21 - Párizs, Lollapalooza Festival - Franciaország


17/12/11

The H DM FC hírek:
Holnapi napon indul a jegyértékesítés a Depeche Mode: Global After Party - Budapest eseményünkre! Február 2-án, pénteken -közvetlenül a Depeche Mode koncertet követően- 23:00 órától várjuk a rajongókat! Az est fellépője Kurt Uenala, vagyis a Null + Void produkció (showtime: 23:30 óra) lesz, aki szűk egy órányi Live Settel örvendeztet meg bennünket. Tekintve az előadó Depeche Mode-os kötődésére és az 1.300 fős maximális kapacitásra - kérjük, hogy aki csak tudja, mihamarabb és elővételben vegye meg a jegyét! Elkerülvén a sorban állást és az esetleges teltház okozta kellemetlenséget. A VIP szint ezúttal lezárásra kerül, a normál elővételi jegy 1.900,- Ft. Az Akvárium Klub a Budapest Arénából az M2-es (piros) metróval közelíthető meg. Kiszállás a Deák téren - 4 megállónyi, mindössze 8 perc utazás. A metró fél 1-ig közlekedik. Jegyek mostantól kaphatók, kizárólag a Metro-Nóm Hanglemezboltban! Nyitva tartás: H-P 13:00-18:00 & Szo 10:00-14:00

The H DM FC:
The Hungarian Depeche Mode Fan Club presents:
Depeche Mode: Global After Party
Special live performance by:
Null + Void (Kurt Uenala)
2018. február 02., péntek 2300-0500hrs
Akvárium Klub / NagyHallElővételi jegy: 1.900,- Ft
Jegyár aznap: 2.400,- HUF


Csatlakozz és hívj meg ismerősöket:
Facebook eventhttps://www.facebook.com/events/291306374700798


17/12/05

The H DM FC hírek:
Bejelentették a 'Global Spirit Tour 2017/18' angliai állomását is. A zenekar szombati napon lesz az Isle of Wight Festival fő attrakcioja.

Global Spirit Tour 2018

Június
23 - Newport, Isle of Wight Festival - Anglia


17/12/01

The H DM FC hírek:
Grammy jelölést kapott a 'Going Backwards' maxin található 'You Move' remix, amelyet Latroit készített. A dal hivatalosan a "Legjobb remix felvétel" kategória jelöltje lett. Az együttest, illetve munkáikat többször jelölték már korábban; a Devotional a legjobb koncertvideó, az I Feel Loved a legjobb remix (Danny Tenaglia), a Suffer Well a legjobb dal, a Wrong a legjobb videóklip, míg a Sounds Of The Universe a legjobb alternatív album kategóriában kaptak jelölést.


LEVELEZŐ ÉRTESíTŐ LISTA

Ha feliratkozol, e-mailben értesítünk minden oldalfrissítésről! Gépeld be az e-mail címed és klikkelj a 'Mehet!' gombra. Perceken belül kapsz egy e-mailt, benne egy linkkel. Klikkelj rá, ezáltal visszaigazolod a feliratkozást, és máris tag vagy! Leiratkozáshoz írd be a címed, amire a leveleinket kapod, a "Leiratkozás" mellé rakd a pöttyöt, klikk a 'Mehet!'-re, és ennyi.

Feliratkozás Leiratkozás
Powered by YourMailinglistProvider.com


látogató 01/08/24 óta | visitor since 24/08/01

© 2001-18 The H DM FC