Frissítve 22/09/08 - 19:30 E-mail > Webmaster E-mail > The HDMFC
The HDMFC
 

hírek | korábbi hírek | témák | dalszövegek | party képek | multimédia | playlists
bemutatkozás | andrew 'fletch' fletcher ✝ | martin l. gore | dave gahan | recoil | classic MODE series
klubinfó 17>23 | klubinfó 11>17 | klubinfó 05>11 | klubinfó 99>05 | klubinfó 93>99 | klubinfó 87>93  HíREK
  22/09/27

The H DM FC hírek:
Az együttes várhatóan az év végével befejezi az új zenei anyag felvételi, illetve keverési munkálatait. Egy hét múlva, október 4-én sajtótájékoztatót tart az immáron két-tagú zenekar, ahol ismertetik a jövő évi európai nyári stadion turné dátumait és remélhetőleg az új kiadvány címét. Az eseménynek ezúttal Berlin ad otthont, a Berliner Ensemble fogadja majd az újságírókat. A sajtótájékoztató időpontja 13 óra és nyomon követhető lesz élőben az Interneten keresztül is, csak úgy, mint a legutóbbi alkalommal.


22/09/19

The H DM FC hírek:
Októberben megnyitjuk a KLUB XXXVI. évfolyamát - 35 esztendő, megannyi mérföldkőnek számító emlék. Tradicionálisan, 1988-óta tartunk évzáró bulikat, ezúttal sem lesz másképp. December 28-án, a The Very Best Of Party sorozat - volume 'little 15' részével búcsúztatjuk a 2022-es esztendőt! Ez az a rajongói összejövetel, amely a kihagyhatatlan kategóriába tartozik! Fekete Ünnep; sokak számára az egyetlen alkalom, amely méltó módon tiszteleg a fiatalságunk előtt. Jegyek elővételben novembertől kaphatók, kizárólag on-line.

Csatlakozz és hívj meg ismerősöket: https://www.facebook.com/events/1395770654247204/

The H DM FC:
The Very Best Of Depeche Mode Party -
volume little 15
Akvárium Klub / NagyHall
2022. december 28., szerda 2315-0445óra

Jegyár elővételben: 3.300,- Ft
Rendezvény napján: 3.900,- Ft
VIP limitált (101 db) 4.500,- Ft (csak elővételben)

VIP: külön bejárat, belépés a zártkörű karzatra /NagyHall galéria/, szeparált bár és mellékhelyiség, ingyenes ruhatár, illetve kényelmes fotelek.

22/09/08

Az összes Depeche Mode single újra kiadásra kerül 12" bakelit formátumon! Érkezik a folytatás, új sajtó anyag itt!
TÉMÁK / ÉLETRAJZOK / The 12" Singles VINYL Box Set - Batch 8.22/08/31

The H DM FC hírek:
Szinte hihetetlen, de elérkezett ez a pillanat is; 35 esztendős lett a The Hungarian Depeche Mode Fan Club! Három és fél évtized, 320 rendezvény, 318 ezernél is több látogató! Szeptember 9-én az Akváriumban ünnepeljük a Klub születésnapját, ide várunk egy hatalmasnak ígérkező fekete ünnepre mindenkit, aki az elmúlt 35 évben részese volt a klubéletnek (de azt is, aki esetleg még nem)! Zenei középpontban ezúttal a 90-es évek, vagyis a Violator, a SOFAD és az Ultra korszak, illetve a 80-as évek legjobb dalai.

Elindult a jegyértékesítés az Ultimate 90s Party-ra! Szeptember 9-én, pénteken este várjuk azokat, akiknek kiemelt jelentőséggel bír ez a meghatározó évtized! Régen hallott album számok, elfeledett b-oldalas dalok. Ezúttal egyéb, környező klasszikus zenék is lesznek. Akvárium Klub, NagyHall - jegyek kizárólag on-line kaphatók!

Csatlakozz és hívj meg ismerősöket: https://www.facebook.com/events/999724760674401/
The H DM FC: 35th Birthday Bash
Ultimate Party Of The 90s
+ The Best Of 80s

Akvárium Klub / NagyHall
2022. szeptember 09., péntek 2315-0445óra

Jegyár elővételben: 3.000,- Ft
Rendezvény napján: 3.500,- Ft
VIP limitált (98 db) 4.000,- Ft (csak elővételben)

VIP: külön bejárat, belépés a zártkörű karzatra /NagyHall galéria/, szeparált bár és mellékhelyiség, ingyenes ruhatár, illetve kényelmes fotelek.

22/08/15

Depeche Mode bejelentés:
Stabilitást találni abban, amihez értünk és szeretünk, és arra összpontosítani, ami értelmet és célt ad az életnek.22/08/11

Alan 'recoil' Wilder bejelenti régóta fel-nem-lelhető albumai újrakiadását! - sajtóanyag
RECOIL / Reissue Series 2022


22/07/08

Andrew Fletcher 1961-2022

A Mute Records -Daniel személyében- először a hírhedt Bridge House show-n találkozott Fletch-el; 1980 novemberében, amikor a Depeche Mode a Fad Gadget előzenkaraként lépett színpadra.

Ez egy hosszú kapcsolat kezdete volt - üzlet, kreativitás és barátság is szövődött.Mindig is Fletch volt az, aki megkérdőjelezte a zenekar sikerét, és azon volt, hogyan lehetne még jobbá tenni azt. Nem volt pesszimista, egyszerűen csak nem hagyta, hogy a banda és a Mute a babérjain pihenjen. A Depeche Mode sikerében nagy szerepet játszott az, hogy mindig többre törekedtek.

Nagyon sokat tesz meghatározó pillanatokat átélni valakivel, mindezt igen fiatalon, a kezdetektől egészen a váratlan végéig. Az első Top of the Pops fellépések öröme és csodája, az elszántság tűzön vízen át, turnézni Európán keresztül, majd a világ körül. Biztosítani, hogy lehetőség szerint senki ne szálljon el, miközben élvezni a Depeche Mode részévé válást. Fletch végig csinálta az egészet, mi pedig élveztük, hogy ott lehettünk vele. Amikor kiadót akart alapítani - szeretett Toast Hawaii-ját, amelynek nevét kedvelt Toast Hawaii szendvicsétől kölcsönözte [ez egy sonkás, sajtos és ananászos pirítós] - együtt csináltuk. Imádta a lemezkiadói létet, de mindennél jobban szeretett a Depeche Mode-ban lenni.

Kiadóként váratlanul több időt töltöttünk Fletch-el a járvány alatt, mint az azt megelőző években, és Fletch-t mindig is nagyon érdekelte, hogy mi minden történik a Mute-nál. Örömmel fogadta az új munkatársakat, de napi kapcsolatban volt a régi gárdával is, egyszer tanácsokat adott, máskor az új zenékről kérdezett. Amikor a társasági élet szabályai lazultak, a Mute iroda Fletch észak-londoni kocsmájának kertjében gyűlt össze, és ő mindig odajött megnézni, hogy és mint van mindenki, hogy tartsa a kapcsolatot a régi barátokkal és újakat is szerezzen, mert Fletch imádott barátkozni. Amikor újra beindultak a koncert helyszínek, több Mute-előadásra is eljött - jól éreztük magunkat, amikor együtt néztük a New Order-t, és amikor régi bajtársát, Vince-t az O2 Erasure show-n meglepte - az igazán kiváló este volt. És persze ott voltak a Chelsea meccsek - kedvenc foci-csapatod követésének csúcs- & mélypontjai. Régi barátként és együtt éltük meg, amikor a meccsek és az ország újra nyitott.

Az elmúlt hónapban a Fletch iránti szeretet kifejeződése rendkívül megható volt, és csodálatos volt hallani, hogy mennyire megérintette az emberek életét.Gondolataink továbbra is szerető feleségével, Gráinne-nel, odaadó gyermekeivel, Joe-val és Megan-nal, Martinnal és Dave-vel, valamint az egész Depeche Mode és Mute családdal vannak.

42 év üzlet, kreativitás és barátság - zsúfolásig megtelt és jó idők voltak.

Fletch, hiányozni fogsz, de mindig velünk maradsz, mindannyiunkkal. Nagyon különleges örökséget hagytál hátra azzal, amit tettél és aki voltál.

Ha adományozni szeretnél a Teenage Cancer Trust-nak Andy emlékére, látogass el az alábbi linkre:
https://www.justgiving.com/fundraising/andyfletchfletcher

>

Andrew Fletcher 1961-2022

Mute, as in Daniel, first met Fletch at the infamous Bridge House show in November 1980 when Depeche Mode supported Fad Gadget.

It was the start of a long relationship - one of business, creativity and friendship.Fletch was always the one questioning the success of the band and asking how it could be better. He wasn't pessimistic, he just wouldn't let the band and Mute rest on their laurels, and his persistence in always striving for more was a big part of Depeche Mode's success.

It means such a lot experiencing defining moments with someone, going through it from a young age, from the very beginning, to an unexpected end. The joy and wonder of those first Top of the Pops appearances, the determination through adversity, touring through Europe, touring through the world, keeping everyone's feet on the ground, loving the process of being part of Depeche Mode. Fletch relished it all, and we relished being there with him. When he wanted to start a label - his beloved Toast Hawaii, named after his beloved Toast Hawaii [that's a ham, cheese and pineapple toasted sandwich] - we did it together. He loved the process of being a record label, but he loved being in Depeche Mode more than anything.

 As a label, we unexpectedly spent more time with Fletch during the pandemic than we had in many years, and Fletch was always interested in what else was going on at Mute. He was thrilled to meet new members of staff and catch up with the old guard, giving advice and asking about new music. When rules around socializing relaxed, the Mute office would meet up in the garden of his pub in North London and he always came over to see how everyone was, to catch up with old friends and make new ones, because Fletch loved making friends. When venues started up again, he began coming to more Mute shows - we had such fun watching New Order together and when he came to see his old mate Vince at the O2 Erasure show, that was quite a night. And, of course, there were the Chelsea games - the highs and lows of following your favourite team, experiencing the game and the country as it all opened up again with our old friend.

 Over the last month the outpouring of love for Fletch has been extremely touching and it has been wonderful to hear just how much he touched people's lives.

Our thoughts continue to be with his loving wife Gráinne, his devoted children Joe and Megan, with Martin and Dave, and the entire Depeche Mode and Mute family.

42 years of business, creativity and friendship - they were packed and they were good times.

We will, miss Fletch, but he will always be with us, with all of us. He left a very special legacy from what he did and who he was.

If you wish to make a donation to Teenage Cancer Trust in Andy's memory, please go here:
https://www.justgiving.com/fundraising/andyfletchfletcherlátogató 01/08/24 óta | visitor since 24/08/01

© 2001-22 The H DM FC