Frissítve 05/06/16 - 18:30 E-mail > Webmaster E-mail > The HDMFC
The HDMFC
 

hírek | korábbi hírek | témák | dalszövegek | party képek | multimédia | playlists
bemutatkozás | martin l. gore | dave gahan | recoil | classic MODE series
klubinfó 11>20 | klubinfó 05>11 | klubinfó 99>05 | klubinfó 93>99 | klubinfó 87>93 

KORÁBBI HÍREK

  05/05/03

'Black Days 2005 Bánk' - The H DM FC vezetőségi és rajongói kirándulás! Immáron a negyedik alkalommal kerül megrendezésre a 2002-ben útjára indított, és évente megrendezésre kerülő bánki kikapcsolódás sorozat. A paraméterek a következők > Időpont: 2005. május 27-28-29 (p-szo-v). Részvételi díjak >> 3nap, 2 éjszaka: 10.000,- Ft (önálló utazás esetén: 8.500,- Ft) // 2 nap, 1 éjszaka: 7.000,- Ft (önálló utazás esetén: 5.500,- Ft) // 1 nap, szállás nélkül, önálló utazással: 2.000,- Ft. A szálloda árai tartalmazzák a reggelit, illetve a szalonna-sütés napján a vacsorát is. Helyszín >>> Bánk, Bánkgyöngye Panzió. Bánk Nógrád megyében a Börzsöny és a Cserhát között fekszik, Budapesttől 60 km-re a szlovák határ közelében. Környéke kedvelt, csendes üdülőhely, amíg meg nem érkezünk! Szolgáltatások: TV, fürdőszoba, 2-4 ágyas szobák. Program: 27-én (péntek) este indulás a Petőfi Csarnok elől 18:00-kor közösen a Klub buszával. Este zenehallgatás, beszélgetés, hajnalig tartó buli majd ágyfoglalás(!). 28-án (szombat) ebéd a közeli vendéglőben, kora délután kirándulás, késő délután 'Black Days Bowling-kupa', este szalonnasütés a szabad ég alatt, utána ismét hajnalig tartó buli! 29-én (vasárnap) ebéd után rövid délutáni pihenő, majd indulás haza (18 óra tájban). Figyelem, miénk az egész panzió! Jelentkezés és befizetés: május 21.-én a 'Black Celebration Party'-n a Petőfi Csarnokban, illetve az azt követő héten a Metro-Nóm Hanglemezboltban! Helyfoglalás, jelentkezési sorrendben, e-mailben a következő címen: klubvezeto@depeche-mode.hu


05/05/05

A napokban veszi kezdetét a harmadik felvételi periódus New York városában. A session június közepéig tart, amikor is Martin újabb DJ fellépést celebrál a Sonar Music Festival keretein belül. A háromnapos rendezvénynek Barcelona ad otthont. Az eseményt a legnevesebb elektronikai fesztiválként tartják számon. Martin június 17-én, pénteken lép a közönség elé a SonarPark-ban.


05/05/12

The H DM FC hírek: Jövő hét szombaton, május 21-én a 'Black Celebration Party 1986' című bulival folytatódik a Klub 'DM - Életmű Áttekintés 1980>2005' sorozata. Az esemény nem csak a banda ötödik -és egyben a legsötétebb- nagylemezére koncentrál, hanem a korszak nagyjaitól is felelevenít majd egy-két dalt.


05/05/15

The H DM FC hírek: Szombaton nem csak 'Black Celebration Party 1986' lesz, hanem elindul a 80-as évek party sorozat is a Kisteremben!

Exkluzív interjú >>> Kisterem / Szafi


05/05/20

Mégiscsak napvilágot lát Gwen Stefani év végén megjelenő, második szóló albumán a tavaly nyáron Martin gitár közreműködésével rögzített 'Beautiful Life For Him' című dal. Közben persze zajlanak az előkészületek az új Depeche Mode project kapcsán is. A Q Film, Uwe Flade rendezővel (Bottle Living, Enjoy The Silence 04) az élen, megbízást kapott az új DM album felvételi időszakának dokumentálására. Az 'Így Készült...' címre hallgató rövidfilm promóciós céllal készül, mint DVD extra anyag. A visszatérő kislemez megjelenése szeptemberben várható. A legújabb dalhoz többek között Tiefschwarz is készít majd remixet. Az új album várhatóan október közepén/végén kerül a boltokba. Az együttes júniusban tart egy nagyszabású sajtótájékoztatót, amelyen részletesen közlik a turnédátumokat.


05/05/21

The H DM FC hírek: A februári bulihoz hasonlóan, rekord mennyiségű jegyelővétellel nézünk a 'Black Celebration Party 1986' elé. A 'Black Days' táborra legkésőbb hétfő délig lehet a szállodai helyfoglalást jelezni!


05/05/26

Kettőre nőtt Martin DJ fellépéseinek száma június hónapban. Az állomás ezúttal New York, a hely a Hiro Ballroom, a dátum pedig június 1.

Martin DJ fellépései:
06/01 USA, New York, Hiro Ballroom
06/17 Spanyolország, Barcelona, Sonar Music Festival


05/05/28

Az együttes június 16-án, csütörtökön tartja exkluzív sajtótájékoztatóját Düsseldorfban. Az esemény alkalmával vélhetően megnevezik az új albumot, várhatóan kihirdetik a közeledő turné állomásait, illetve tartogatnak még valamit...


05/05/29

Nyilvánosságra került néhány új szám címe. Ezúttal a Q Magazine volt a leggyorsabb és fellebbentette a fátylat a készülő félben lévő számok közel feléről. A dalok munkacímei a következők: "Pain", "Suffer Well", "Everything" "Free", "Sinner In Me" és "Macro". Dave rövid nyilatkozatban hangot adott elégedettségének, ami az együttesen belüli személyes viszonyok rendbetételét illeti. Az új album felvételeinek hangulatát az 'Exciter' munkálataihoz hasonlította, amely során a hangulat mondhatni "halott volt, a mostanihoz képest. Ezúttal sokkal jobban együtt vagyunk!" - nyilatkozta. Az albumot valahová a 'Violator' és a 'SOFAD' közé helyezi. "A Depeche Mode-nál valahogy mindig ott lebeg a sötétség, ugyanakkor a remény is felfedezhető valahol. A kétségbeesés és szenvedés után valami jónak kell jönnie." Dave ezzel együtt várta már a New York városában május közepén elkezdett felvételi időszakot, hiszen Santa Barbarán "egyszerűen túl sok napsütés éri az embert, miközben fájdalomról és szenvedésről kell dalokat énekelni..."