Frissítve 09/02/22 - 19:00 E-mail > Webmaster E-mail > The HDMFC
The HDMFC
 

hírek | korábbi hírek | témák | dalszövegek | party képek | multimédia | playlists
bemutatkozás | martin l. gore | dave gahan | recoil | classic MODE series
klubinfó 11>20 | klubinfó 05>11 | klubinfó 99>05 | klubinfó 93>99 | klubinfó 87>93 

KORÁBBI HÍREK

  09/02/04

Az együttes első ízben a német Echo Awards keretén belül mutatja be legújabb kislemezes dalát. A díjátadó gálára február 21-én kerül sor és élőben közvetít az ARD televízió. A Depeche Mode mellett fellép még a U2 és Katy Perry is. Helyszín az O2 World Arena, Berlin.


09/02/07

Nézd meg a nyolcadik stúdió videót az együttes hivatalos DM YouTube csatornáján.


09/02/11

Nézd meg a Dave Gahan közreműködésével készített két videóklipet, a Mirror (Nostalgia) és a FrYars (Visitors) formációk tollából. Frissült a Dave Gahan Diszkográfia szekció is.

DAVE GAHAN / DISZKOGRÁFIA
Solo- & contribution works


09/02/12

The H DM FC hírek: Jövő hét pénteken, február 20-án; 'Wrong' single premier! Debütál az új kislemezes dal, amely egyben egy új zenei korszak nyitánya is. Az est további részében a szokás Classic Mode Party, avagy klasszikus dalok a kezdetektől napjainkig, 1980-tól 2009-ig. Jegyek elővételben jövő hétfőtől kaphatók a Metro-Nóm Hanglemezboltban és a Petőfi Csarnok jegypénztárában!


09/02/14

Nézd meg a kilencedik stúdió videót az együttes hivatalos DM YouTube csatornáján.


09/02/15

The H DM FC hírek: Február 20-án, pénteken továbbra is a szokásos kétféle kistermes programmal várjuk az érdeklődőket! '80-as, '90-es évek buli a Kisterem 1-ben, illetve Bonanza Banzai / Ákos + magyar electro-pop party a Kisterem 2-ben!


09/02/18

Két hónap van hátra az új nagylemez megjelenéséig. A NépStadion koncertre eladták a jegyek 94%-át. Bővítésre nincs lehetőség, szó szerint pár ezer jegy maradt már csak értékesítésre. A fellépés várhatóan február végéig teltházas lesz. Az együttes az európai nyári szabadtéri koncert szakaszt követőn az amerikai kontinensen folytatja a turnét. Észak- és Közép-Amerika koncertjei után, 15 év elteltével Dél-Amerikába is újra ellátogat az együttes.

Tour Of The Universe 2009 - European & North-American summer dates


09/02/20

A 'Sounds Of The Universe' album nem csak szimpla CD-n, hanem DVD-vel kiegészített úgynevezett Special Edition változatban is napvilágot lát április közepén. A rajongók számára dupla bakelit (2xLP+CD) kiadványt, illetve Deluxe Box Set-et is megjelentetnek. A bónusz DVD az album hanganyagát 5.1 (DTS & DD Surrond) és PCM Stereo sávokon is tartalmazni fogja. A díszdobozás kiadvány 3 CD-t is magában rejt, köztük; az albumot, bónusz dalokat és remixeket, illetve 14 demo felvételt az együttes múltjából és jelenéből. Az exkluzív DVD lemezen fellelhető lesz három werkfilm; Making The Universe (dokumentumfilm), Usual Thing - Try And Get The Question In The Answer (interjú) és a Sounds Of The Universe (számról-számra). Továbbá a 'Wrong' klipje, illetve négy dal stúdióban rögzített kvázi élő változata. A díszdoboz tartalmaz még két darab 84 oldalas könyvet; az egyikben dalszövegek és Anton Corbijn fotói, a másikban fotó galéria Daniel Miller, Ben Hillier, Luke Smith és Ferg Peterkin privát gyűjteményéből, a stúdióból.

Sounds Of The Universe // CD
In Chains 6:53
Hole To Feed 3:59
Wrong 3:13
Fragile Tension 4:09
Little Soul 3:31
In Sympathy 4:54
Peace 4:29
Come Back 5:15
Spacewalker 1:53
Perfect 4:33
Miles Away / The Truth Is 4:14
Jezebel 4:41
Corrupt 6:15

Sounds Of The Universe // DVD
Sounds Of The Universe in 5.1 and Stereo
Sounds Of The Universe - A Short Film 10:05
Wrong - music video 3:16
In Chains - earth remix (minilogue)
Little Soul - flowing ambient mix (thomas fehlmann)
Jezebel - remix (sixtoes)

Sounds Of The Universe // CD2
Light
The Sun And The Moon And The Stars
Ghost
Esque
Oh Well 5:59
+
Corrupt - remix (efdemin)
In Chains - earth remix (minilogue)
Little Soul - flowing ambient mix (thomas fehlmann)
Jezebel - remix (sixtoes)
Perfect - periodic dark drone mix (electronic)
Wrong - remix (caspa)

Sounds Of The Universe // CD3
Little 15 - demo
Clean - demo
Sweetest Perfection - demo
Walking In My Shoes - demo
I Feel You - demo
Judas - demo
Surrender - demo
Only When I Lose Myself - demo
Nothing's Impossible - demo
Corrupt - demo
Peace - demo
Jezebel - demo
Come Back - demo
In Chanins - demo

Sounds Of The Universe // bonus DVD
Sounds Of The Universe plus bonus track in 5.1 and Stereo
Making The Universe 45:23
Usual Thing, Try And Get The Question In The Answer 55:12
Sounds Of The Universe - A Short Film 10:05
Wrong - music video 3:16
Studio Session:
Corrupt (4:08) / Little Soul (3:52) / Stories Of Old (3:24) / Come Back (6:05)


09/02/21

Nézd meg a tizedik stúdió videót az együttes hivatalos DM YouTube csatornáján.


09/02/22

The H DM FC: Közel ezer fővel és igazi koncerthangulattal ünnepeltük az idei év első Classic MODE estjét. Jövő hónapban a 'Classic MODE Series' jelentkezik ismét, ezúttal a 'Songs Of Faith And Devotion 1992-95' bulival, illetve a korszak nagyjaival. Legközelebb március 20-án, pénteken találkozunk!


09/02/24

Nézd meg a 'Wrong' klipjét. A videót Patrick Daughters rendezte, a film New York városában forgott december közepén. A meglehetősen innovatív klipben az együttes tagjai csak egy rövid pillanat erejéig tűnnek fel.

Multimédia / Exkluzív Videók


09/02/25

Május 6-án, Luxemburgban indul a Tour Of The Universe menetelés. A bemelegítő koncertet Luxembourg városában adja a csapat, az alig 6.000 fős helyi koncert csarnokban. A turné hivatalosan pár nappal később, Tel Avivban veszi kezdetét, ahol a Yeah Yeah Yeahs lesz az előzenekar.

Tour Of The Universe 2009 - European & North-American summer dates


09/02/27

Elkészült a 'Wrong' kislemezhez tartozó remixek döntő többsége. A kislemez; single CD, maxi CD és bakelit 7" formátumokban lát napvilágot április 6-án. A 'Wrong' katalógus száma Bong 40. A dalhoz tartozó sokkoló videót a napokban kezdik el vetíteni a zenei csatornák. A rádiók a héten kezdték el játszani a dal rövidített, rádióra vágott változatát. A hét eleje óta elérhető a 'Wrong' Digitálisan Letölthető Kislemez változata (Digital Download Single) az iTunes nemzetközi hálózatában. A dal máris a legtöbbet letöltött dal lett Németországban, Svájcban és Svédországban. Top 3-ba jutott Görögországban, Luxemburgban, Portugáliában és Spanyolországban. Top 5 lett Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Norvégiában és Olaszországban. Top 10-ben végzett Hollandiában. Kanada, USA és a UK közönségét egyelőre nem sikerült megérinteni. Az április 6-án megjelenő kislemezes dalhoz b-oldalas szám is tartozik, 'Oh Well' címmel. A szám érdekessége, hogy ez az első közös Martin & Dave szerzemény. A 'Wrong' mellett az 'Oh Well' dub remix változata is letölthető hivatalosan az iTunes Pass vásárlói számára (Magyarországon a szolgáltatás nem elérhető).

TÉMÁK / ÉLETRAJZOK
Wrong