Frissítve 07/02/20 - 15:10 E-mail > Webmaster E-mail > The HDMFC
The HDMFC
 

hírek | korábbi hírek | témák | dalszövegek | party képek | multimédia | playlists
bemutatkozás | martin l. gore | dave gahan | recoil | classic MODE series
klubinfó 11>19 | klubinfó 05>11 | klubinfó 99>05 | klubinfó 93>99 | klubinfó 87>93 
  REMASTERS SERIES III.
 


'Depeche Mode: Remasters Series - Batch 3.'
Megjelenés: 2007. március 26.

Március 26-án jelenik meg a Collector's Edition - Album Remasters Series legújabb csomagja, amely a 'Construction Time Again - 1983' és a 'Black Celebration - 1986' albumokat tartalmazza.

Az underground hősökből halhatatlan legendává avanzsáló Depeche Mode 25 éves múltja dacára, továbbra is az egyik legimádottabb együttes marad(t). A múlt évben lezajlott teltházas, világot átölelő turné-diadalmenet mind a rajongók, mind pedig a kritikusok körében elképesztő elismerést vívott ki. Eközben az együttes tizenegyedik stúdió albumának eladása ('Playing The Angel') meghaladta a 2,5 milliós eladási szintet. Miközben Dave Gahan énekes, Martin Gore gitáros/billentyűs és Andrew Fletcher billentyűs jól megérdemelt pihenését tölti, a lemezkiadó újabb okot ad az ünneplésre -stílusosan egy fekete ünnepre- hiszen újabb csomag lát napvilágot a Remasters Series kötelékéből, mintegy bővítve az együttes hátrahagyott kortörténetét.

A Mute Records nyomon követve a Depeche Mode zenei pályafutását, ezúttal újabb két albummal rukkol elő, mégpedig egyenesen az alternatív generáció megszületésének korai szakaszából. Ezúttal a 'Construction Time Again - 1983' és a 'Black Celebration - 1986' lát (újra)napvilágot. A deluxe dupla-CD változatok március 26-tól lesznek kaphatók a boltokban.


A hagyományokhoz híven -csak úgy, mint az előző Depeche Mode reissue sorozat darabjai- mindkét album dupla lemezes kivitelben lát napvilágot. A CD/SACD tartalmazva az eredeti nagylemezek hanganyagát, míg a bonusz DVD 5.1 változatban tartalmazza az albumot, illetve sztereóban a b-oldalas dalokat, néhány remixet, és élő fellépésen rögzített felvételt. A DVD egyebek mellett tartalmaznak egy-egy félórás rövidfilmet is, amely az adott album dokumentációja, frissítve néhány mai interjúval az együttes tagjai részéről. A deluxe csomag füzetkéje telis-tele van dalszövegekkel, ritka fotókkal és egyéb érdekességekkel.

Dave Gahan, Martin Gore és Andrew Fletcher 1983-ban jelentette meg a 'Construction Time Again' albumot. A nagylemez immáron a harmadik stúdió albuma volt a zenekarnak, amelyen első ízben közreműködött Alan Wilder billentyűs/hangmérnök, mint az együttes teljes értékű tagja. A 9 számos album olyan kitűnő kislemezes slágereket tartalmaz, mint az 'Everything Counts' vagy a 'Love, In Itself'. A csak és kizárólag kislemezen megjelent 'Get The Balance Right' nyitja a 7 számos bonusz sort, amely néhány remixet tartalmaz, kiegészítve olyan b-oldalas szerzeményekkel, mint a 'Fools' vagy a 'Work Hard'.

A 'Some Great Reward' nagylemez elképesztő sikerét követően, az együttes 1986-ban tért vissza, a találó elnevezésű 'Black Celebration' albummal. Egy nagylemez tele elmélyült balladákkal és hipnotikus pulzálással. A 11 számos kiadvány olyan sikerdalokat tartalmaz, mint az 'A Question Of Time' vagy az 'A Question Of Lust'. A bonusz rész 11 további dalt vonultat fel, köztük a mai trió 1986-os birminghami koncertjének fénypontjait, illetve a csak és kizárólag kislemezen megjelent 'Shake The Disease' és 'It's Called A Heart' párost. Természetesen, a ritkaság száma menő b-oldalas dalok itt sem maradhatnak el.