Frissítve 09/12/06 - 23:10 E-mail > Webmaster E-mail > The H DM FC
The HDMFC
 


 
  KISLEMEZ DISZKOGRÁFIA 2009 >
  WRONG [2009] - No. 24

A közel három évtizede együtt zenélő együttes visszatérő kislemeze. Klasszikus Depeche Mode, a bandától mégis szokatlan rap és R&B köntösben. Túláradó lüktető ütemek és sivító szintetizátor hangok. Egy nagyon érett és a legapróbb részletekig elektronikus nagylemez előhírnöke. Sokkoló videóklip. B-oldalon Martin és Dave első közös szerzeménye, egy mestermunka. A remix készítők között Thin White Duke és Trentemoller. A kislemezhez 7" colour vinyl is kapcsolódik.

A: Wrong
B: Oh Well - editPEACE [2009]

Az album talán legszebb dala. Egy fennkölt electro-himnusz, tempós techno-gospel kórusra írt refrénnel kiegészítve. Spirituális téma, fájdalmas videóklip. A dal, szelleme tekintetében a korszak egyik sarokköve. A demó pedig -ha lehet- még mélyebb, mint a kislemezes változat. B-oldalon egy Dave által jegyzett szerzemény. Remix készítők között SixToes és Sigur Ros. A kislemezhez 7" colour vinyl is kapcsolódik.

A: Peace - single version
B: Come Back - remixFRAGILE TENSION / HOLE TO FEED [2009]

Egy újabb korszakzáró páros. Két albumszám egy kislemezen, dupla A-oldal. Visszatérés a hagyományos elektronikus hangszerek világába, anélkül hogy a hangzás túlságosan retro lenne. Egyfajta jövőkép tegnapról. Futurisztikus klip. Az AA oldalon Dave mocskos gyónása, amely a modern elektronikát egyesíti egy, a tánc parkett robbantó és csont pörgető Bo Diddley-szerű ütemmel. Hatásvadász videóklip. Számos remix változat, köztük a Perfect és a Come Back újragondolása.

A: Fragile Tension radio mix
AA: Hole To Feed radio mix